dilluns, 20 de juliol del 2009

PERA PUNYETES... a Catalunya Ràdio


Aquesta temporada d'estiu Catalunya Ràdio incorpora un programa presentat per en Joan Pera i els seus fills de debó, es titula PERA PUNYETES! i un servidor n'és el responsable de la realització i la coordinació.


Al llarg de set capítols abordarem aquells temes que en una taula rodona qualsevol pare i els seus fills poden tractar. Així, parlarem de les vacances, de l'oci, del sexe (segur), les feines d'estiu... Tot ben amanit pel bon humor dels Pera i la complicitat dels oients, doncs podeu enviar-nos correus electrònics (pera@catradio.cat) o deixar-nos missatges al nostre contestador automàtic, marcant el 93.200.88.33.


Ah! Si el conflicte generacional està garantit, la disputa amb el sexe femení també serà benvinguda, doncs cada setmana una dona de bandera estarà a l'estudi per a donar-nos el seu punt de vista sobre el tema de la setmana.

PERA PUNYETES!, els dissabtes de la una a les dues del migdia a Catalunya Ràdio.

2 comentaris:

  1. ostres ! tots els Pera...ja podràs "lidiar" amb aquesta colla? Quina feinada tindràs, i, alhora, quina bona (i interessant) feina, Albert !

    ResponElimina
  2. Si que tindré feina, si! Però serà un plaer fer-la! Espero que us ho escolteu i em feu la crítica pertinent! Aquesta setmana preguntem: estaríeu disposats a no fer vacances per sortir de la crisi?

    Respostes: pera@catradio.cat

    Alguna cosa podeu guanyar... ;)

    ResponElimina