divendres, 15 de gener del 2010

AVANÇ TEMPORADA 2010 - 2011, vol. 1

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la temporada 2010 - 2011 del Gran Teatre del Liceu; allà hi hem desplaçat una membre de l'equip del programa que ha fet una connexió en directe avançant-nos les principals novetats. A falta de temps per a detallar-vos tots els intèrprets i directors, us enllaço al web del Liceu on hi trobareu els títols i dates de la propera temporada.

Durant les properes hores penjarem al blog la resta de detalls.

Puc avançar-vos: Anna Bolena (Gruberova, Bros i Garanca - no és versió concert, sinó representada), Carmen (Alagna), Tamerlano (Plácido Domingo - versió concert) o, la sorpresa del dia, la representació conjunta de Cavalleria Rusticana i Pagliacci.

En breu ampliarem la informació.

3 comentaris:

  1. Llàtima de Tamerlano.... com em vaig avorrir amb aquesta òpera,però vaja... faré un esforç per ser qui és el que la ve a cantar. Em mortificare...jejeje

    ResponElimina
  2. Bruni, t'hauràs d'esforçar i mortificar molt, oi? jaja
    EM SEMBLA UNA TEMPORADA MAGNÍFICA, PLENA DE COSES MOLT INTERESSANTS I D'INTERPRETS DE PRIMERA LÍNEA...i no només ho dic pel NEN ! estic contentaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  3. Tots plegats haurem de fer molts esforços la temporada vinent! En efecte, crec que és una temporada força interessant; de fet el director artístic ha dit (amb la boca petita) que estan replantejant-se això de "passar" de les veus més conegudes; doncs estem en una època de crisi i el teatre s'ha d'omplir. És a dir, reconeix que gent com Domingo, Gruberova, Kaufmann o Alagna omplen el teatre; tot i que no cal ser un erudit per treure aquestes conclusions... alguna cosa bona ens ha portat aquesta crisi econòmica!

    ResponElimina