divendres, 16 de juliol del 2010

LA PROPERA TEMPORADA DE L'AAOS

Des de fa unes quantes temporades sóc un devot seguidor de les propostes operístiques que, des de Sabadell, l'Associació d'Amics de l'Òpera ens preparen per fer-nos gaudir de títols (habitualment de repertori) amb una dignitat escènica i musical envejable. La qual cosa fa pensar en les diferències pressupostàries d'altres teatres (que disposen de MOLTS més diners per cada títol operístic), i els resultats d'uns i altres. Però això són figues d'un altre paner.

El cas és que si aneu al seu web (www.aaos.info) ja podreu consultar la programació de la propera temporada 2010 - 2011, tal i com ha avançat la Brunilda al seu blog, que començarà amb un Rigoletto de G. Verdi (octubre i novembre de 2010), seguirà amb un homenatge a la sarsuela, començarà l'any 2011 amb Les Contes d'Hoffmann d'Offenbach (febrer i març de 2011) i clourà la temporada amb la rossiniana òpera Il Barbiere di Siviglia.

Més enllà dels gustos musicals de cadascú, és ben cert que totes elles amaguen un gran repte: doncs en cap cas poden assumir-les cantants sense una sòlida preparació. De tota manera, això no és un problema, fet que a Sabadell ens tenen acostumats a uns resultats més que òptims que ens fan assistir, temporada rere temporada, a magnífiques representacions operístiques.

Així doncs, només resta felicitar als de Sabadell per la gran tasca de divulgació que fan i que, com no, anirem a animar-los i a gaudir de la bona música que ens ofereixen.

Per molts anys!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada