dimecres, 8 de setembre del 2010

LUCIANO PAVAROTTI

El nostre protagonista d’aquesta setmana va néixer a Mòdena el 12 d’octubre de 1935, i va deixar-nos el 6 de setembre de 2007. Va ser un tenor italià, un dels cantants contemporanis més famosos, tant al món de l'òpera com en altres múltiples gèneres musicals. Molt conegut pels seus concerts televisats i com un de “Els Tres Tenors”, juntament a Plácido Domingo i Josep Carreras. Reconegut per la seva filantropia, va reunir diners per a refugiats i per a la Creu Roja i va ser premiat en diverses ocasions per aquest motiu.


Si voleu recordar-lo o conèixer-lo millor, us proposo que escolteu el programa que aquest migdia dedicarem al gran Luciano Pavarotti, amb motiu del tercer aniversari de la seva mort. Repassarem la seva biografia i escoltarem algunes de les seves millors gravacions.

Recorda que els Moments d'Òpera s'emeten en directe els dimecres al migdia a través del 90.1FM, online o, un cop emès, podràs descarregar-t'ho del podcast del programa.

2 comentaris:

  1. Albert,
    Fins avui no he pogut escoltar el podcast del "Moments" dedicat a Pavarotti.
    Jo també soc dels que es va enganxar definitivament a aquest món de l'òpera, entre d'altres, gràcies al gran Luciano.
    Per tant només puc estar agraït a aquesta meravellosa veu que gràcies a les moltes i bones gravacions que existeixen, no morirà mai.
    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Totalment d'acord. A una veu que ha aconseguit tants adeptes a l'òpera i, a més, ens hi ha enganxat personalment, només podem estar-li agraits.

    Una abraçada!

    ResponElimina