dimecres, 19 de gener del 2011

ANNA BOLENA (G DONIZETTI)

Edita Gruberova, al final de l'assaig d'Anna Bolena (foto: Teresa G.)
Donat que demà s'estrenarà al Gran Teatre del Liceu una nova producció de l'òpera Anna Bolena (G. Donizetti), és oportú que dediquem els Moments d'Òpera radiofònics a la primera de les tres òperes que Donizetti va compondre inspirant-se en la vida d'Elisabetta I, filla d'Enrico VIII. D'aquesta manera iniciarem el nostre recorregut per la coneguda com a Trilogia Tudor.

Ja que hi ha molta expectació per a la producció que demà es donarà a conèixer al gran públic, hem cregut oportú centrar tota la nostra atenció en la interpretació d'Edita Gruberova, ja que és a ella a qui escoltarem al Liceu (és la protagonista de 7 de les 10 funcions) i, en definitiva, el principal reclam de la producció. Tanmateix, la part de Percy l'escoltarem cantada pel tenor Josep Bros, tot i que no cantarà el dia de l'estrena, sí que ho farà la resta de dies establerts -almenys això és el que sembla-. A banda que demà, dijous, publicarem l'entrevista que vam fer-li el passat dissabte, durant els assajos d'Anna Bolena al Liceu, i on ens avança qüestions relacionades amb el seu repertori i amb futures produccions al Gran Teatre.

Així doncs, si no coneixeu l'obra, és un títol imprescindible que heu de fer-vos vostre; però si ja la coneixeu, sempre és bo refrescar la memòria.

Recorda que els Moments d'Òpera s'emetran aquest migdia al 90.1FM, però podràs recuperar-los al podcast del programa.


Segueix l'actualitat dels MdÒ al facebook, només has de clicar a "m'agrada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada