dilluns, 20 de juny del 2011

AQUEST ESTIU, MOMENTS D'ÒPERA A COM RÀDIO

A partir del 25 de juliol i fins el dia 25 d'agost, cada mitjanit, de dilluns a dijous, COM Ràdio acollirà la versió radiofònica dels Moments d'Òpera. Després d'una exitosa temporada a la xarxa (hem tingut més de 4.000 descàrregues al nostre podcast), el programa setmanal passa a ser diari, però amb la mateixa filosofia: divulgar l'òpera d'una manera clara i entenedora, però sobretot atractiva de cara a l'oient.

És per això que hem programat 20 títols diferents, els primers condicionats a l'agenda lírica de l'estiu i els darrers que ens serviran per fer un repàs a la història de l'òpera, des dels seus origens barrocs, fins a l'actualitat, però repassant també l'òpera romàntica italiana, l'òpera nacional alemanya, el verisme, etc.

No cal dir que, a diari, podreu seguir l'actualitat del programa a través del nostre facebook, el twitter i aquest mateix blog.

Properament us avançarem la programació de títols que tenim previst desenvolupar al llarg d'aquests vint programes.

Així doncs, a partir del 25 de juliol, us espero cada mitjanit a COM Ràdio per gaudir i escoltar els millors Moments d'Òpera.

4 comentaris:

  1. Vaja, una molt bona notícia per a les nits d'estiu ..o a l'endemà amb els podcast. Enhorabona per la teva tasca, Albert, poses realment l'òpera a l'abast de tothom, sense erudicions que la fan llunyana e inaccesible, com només per a iniciats. M'agrada molt la teva proximitat i senzillesa, sota les que amagues amplis coneixements i molt d'amor per la ópera. Ci sentiamo a mezzanotte, caro!

    ResponElimina
  2. Teresa,

    has aconseguit posar-me vermell! Jo l'únic que faig és plantejar el programa que a mi m'agradaria escoltar, contextualitzant el títol i buscant les millors versions possibles. I, sobretot, allunyant-me del to de càtedra, ja que els mitjans de comunicació són per això, comunicar-se i fer-se entendre.

    Serà un plaer compartir les nits d'aquest estiu!

    Baci cara!

    Albert Galceran

    ResponElimina
  3. Felicitats!! aquest any també tindrem Md'O a l'estiu i això es una bona noticia per a tots els que ens agrada la música. Ens escoltem a la COM.
    Una abraçada

    ResponElimina
  4. Gràcies Josep! A la COM us espero!

    Una abraçada,

    Albert

    ResponElimina