divendres, 16 de setembre del 2011

Jonaina Salvador enamora al públic olesà

Jonaina Salvador
Una sorpresa majúscula, així podríem resumir el recital que la soprano Jonaina Salvador va oferir el passat 10 de setembre a l'Auditori de la Casa de Cultura d'Olesa de Montserrat. Salvador, una molt jove soprano nascuda a Andorra, però afincada a París, té una veu de soprano lírica pura, amb molta facilitat per l'agut i, amb el temps, ha guanyat en expressió i dramatisme.

El recital va combinar obres d'autors catalans, francesos, italians, txecs i austríacs; tota una paleta de colors que li va servir per a exoposar tots els recursos amb els quals està dotada. Alhora, va lluir una pronunciació molt delicada.

Pau Damià Riera va ser un digne acompanyant al piano per a la soprano.

Destacar que Salvador fa quasi dos anys que està treballant la seva tècnica amb la pedagoga Marie Henriette Dejean (mestra de la soprano Annick Massis) i, de fet, la millora és evident.

El públic present a l'Auditori, un centenar de persones, van rebre a Jonaina Salvador amb càlids aplaudiments a l'inici, que al final del recital van esdevenir sorollosos, gràcies ales bones arts de la cantant.

Jonaina Salvador va fer les delícies dels assistents i, amb el temps, ens farà gaudir dels seus excel·lents recursos.

Podeu veure fotos i un vídeo del recital al facebook dels Moments d'Òpera.

1 comentari:

  1. Va ser una gran vetllada que vam tenir el plaer de gaudir en viu. La veu de la Jonaina ha evolucionat en aquest any i mig que feia que no l'escoltàvem, ara es molt més fluïda i segura, al temps que ha guanyat cos per afrontar nou repertori.
    Una abraçada

    ResponElimina