dimarts, 28 de febrer del 2012

LA TEMPORADA 2012 - 2013 DEL LICEU?

Ahir vam poder accedir als títols, repartiment i producció de les òperes que, segurament, la propera temporada es representaran al Gran teatre del Liceu. Després de constatar que aquesta informació va publicar-se a causa d'un error informàtic, ja que la temporada encara no ha estat aprovada, des del Liceu han retirat l'enllaç que va permetre'ns saber que es preveu el debut d'Anna Netrebko a Barcelona, o que Rolando Villazón cantarà la producció de L'Elisir d'amore que va dirigir Mario Gas (producció ja coneguda i que va ser un dels èxits més sonats del mexicà a Catalunya), o que Natalie Dessay cantarà els tres personatges de Les contes d'Hoffmann, etc.

Doncs bé, des del Liceu han reaccionat i han despenjat aquesta informació. Així doncs caldrà esperar per saber si tot allò que ahir vam poder presentar-vos, es confirma, o no.

Sembla ser, que la presentació oficial de la temporada 2012 - 2013 serà a finals del mes de març, molt més tard del que és habitual. Entenem que la situació econòmica actual ha propiciat aquest retard.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada